HVOR SMAGEN LEVER

 

På et tidspunkt mistede vi forbindelsen. Til råvarerne, smagen og hinanden. Connection by Alan Bates er mit ydmyge forsøg på at genoprette forbindelsen imellem os. 

Connection er en af Københavns mindste gourmetrestauranter, og mange af vores gæster siger, at de føler sig “hjemme”, når de er her. Restauranten består af blot tre borde - såkaldte Chefs Tables med plads til 6 gæster ved hvert bord.

Du skal altså forvente at dele din oplevelse med de øvrige gæster omkring bordet. Måske får du et smil eller en overraskende meningsudveksling med en fremmed i løbet aftenen? Du kan gå til oplevelsen på lige præcis den måde, der passer dig - det er din aften. Men mit håb er, at I gæster - når aftenen er slut - har haft det sjovt og vil se tilbage på en anderledes og forfriskende oplevelse, hvor vi alle er kommet hinanden lidt nærmere.

Vi serverer en menu med 5 retter af de fineste sæsonbetonede råvarer, der er tilgængelige for os. Ved siden af menuen har vi en tavle af skiftende specialiteter tilberedt af råvarer, som vi elsker, tilberedt på den måde, vi helst vil spise det.

Menuen, som vi serverer hos Connection, afspejler fra start til slut min personlige rejse og gode minder i og uden for køkkenet. Jeg vil glæde mig til at dele dem med dig.

Retterne er baseret på en ekstrem sæsonbestemt tilgang, og vi arbejder kun med de fineste råvarer. Vores menu skifter jævnligt for at repræsentere det bedste af sæsonen lige nu.

Køkkenet på Connection kombinerer mine erfaringer fra inspirerende restauranter som Studio, Henne Kirkeby Kro, The Fat Duck, El Celler de can Roca og The Hand and Flowers.

Med andre ord: Connection er vores hjem væk fra hjemmet. Vi glæder os til at åbne vores hjem for dig.

/Alan Bates